Jezelf leiden

Training Jezelf Leiden

Unieke belevenissen om effectiever, succes- en zinvoller jezelf te zijn

Je individuele doorbraak in effectiever, succesrijker en zinvoller bezig zijn, staat hier voorop. De onderstaande belevenissen zijn afzonderlijk te doen. Op verzoek wordt een op jou toegesneden programma samengesteld.

Beschikbare programma’s:
Discover U, Empower U, Refresh U, Boost U

Discover U

Ontdek meer persoonlijke effectiviteit in 2 dagdelen

Wil je ontdekken wie of wat je bent? Wat zijn je wensen? Hoe zet je ze om in haalbare, realistische doelen? Wat zijn je talenten? Waarin ben je krachtig? Wat zie je als je mogelijkheden? Hoe origineel en creatief ben je? Hoe groot is je persoonlijke effectiviteit? Wat zijn je onbewuste overtuigingen? Je belemmeringen? En je uitdagingen? Hoe groot is je moed? Wat is je passie, intentie en missie? Wat is het verhaal van je leven?

Wij nodigen je uit voor ontdekkingsreis rond je essentiële ontwikkelvragen, die je leven zullen veranderen. Gedurende 2 dagdelen krijg je via prikkelende vragen, bespiegelende opmerkingen, nieuwe perspectieven, bezielende belevenissen, verrassende verhalen en onverwachte oefeningen waardevolle inzichten. Inzichten die je in staat stellen verantwoordelijkheid te nemen en een doorbraak te maken in je persoonlijke effectiviteit

Gedurende 2 dagdelen krijg je via het programma Discover You waardevolle inzichten. Inzichten die je in staat stellen verantwoordelijkheid te nemen en een doorbraak te maken in je persoonlijke effectiviteit.

Dit programma levert je:
• Baanbrekende inzichten over je zelf en je persoonlijk effectiviteit
• Wensen en intenties omgezet in haalbare, realistische doelen
• Ongekende krachten en mogelijkheden
• Belemmerende overtuigingen en uitdagingen
• Zicht op je passie, intentie en missie
• Verhoogde energie om het verschil te maken
• Werkbare, praktische handvatten voor vergroting van je persoonlijke effectiviteit

Empower U

Verdubbel je persoonlijke effectiviteit in 6 maanden

Wil je persoonlijke effectiviteit verdubbelen? Wil je het verschil maken? Hoe het maximale te halen uit je zelf? Hoe je inzichten daadwerkelijke toepassen? Hoe te je vertrouwen op je intuïtie? Hoe (de wereld) het beste van jezelf brengen? Hoe energieker, zinvoller, succesrijker en gelukkiger in het leven te staan?

Wij dagen je uit een doorbraak in je leven te realiseren in 6 maanden. En ondersteunen je graag daarmee aan de slag te gaan middels het Empower-U programma. In maandelijkse, individuele sessies wordt je aangespoord om andere dingen te doen om daarmee andere resultaten te bereiken. Samen evalueren wij de effecten van je acties, om maximaal van te leren en het positief effect daarvan te waarderen. En via oefeningen, verhalen en belevenissen zorgen wij voor een verdere verdieping. De sessies maken veel los, maar het meeste gebeurt tussen de sessies.

Dit programma levert je:
• Werkbare, praktische handvatten voor verdubbeling van je persoonlijke effectiviteit
• Opdrachten om andere dingen te doen en dingen anders te doen
• Waardevolle lessen over je overtuigingen en de effecten daarvan op je acties
• Verdiepende oefeningen, verhalen en belevenissen
• Een stappenplan om je doelen te halen
• Verhoogde energie om deze doorbraak in persoonlijke effectiviteit daadwerkelijk te maken

Refresh U

Maak altijd het verschil door je persoonlijke effectiviteit

Hoe blijf je ontdekkend en benuttend? En bewust en alert in het moment? Wat zijn andere perspectieven op je handelen? Hoe te blijf je groeien?

Wij ondersteunen graag je verdere groei na je doorbraak. Werk verder aan ontwikkeling van je bewustzijn. Verdieping door de prikkelende vragen, bespiegelende opmerkingen, nieuwe perspectieven, bezielende belevenissen, verrassende verhalen en onverwachte oefeningen van de wagenmenner.

De Refresh-U helpt je alert te blijven, in éénpuntsaandacht, om succes- en zinvoller van het moment gebruik te maken. Je ontdekkingen en vragen zijn aanleiding voor op maat gemaakte “ontmoetingen” die tot verdieping leiden. Ga op ontdekkingsreis met de wagenmenner …

Boost-U | Day XP

Boost je persoonlijke effectiviteit on the job

Wat kan je leren van een “normale” dag? Wat is bewust gedaan? En wat onbewust ontstaan? Hoe hoog was je persoonlijke effectiviteit? Wat was het effect van je interactie met anderen? Wat heb je gemist?

We dagen je uit verdieping te vinden in een normale werkdag. Sta de wagenmenner toe een dag lang je dienstbaar begeleider te zijn, als chauffeur, personal assistant, etc. Je krijgt een leuke, effectievere werkdag én de kans tot verdieping aan het eind van de dag (at the end of the day) voor terug. Samen kijken wij terug. Door prikkelende vragen, bespiegelende opmerkingen en nieuwe perspectieven op dezelfde situatie doe je nieuwe inzichten op.

Na de Day XP ben je bewuster van je gedrag, onderliggende patronen en van het effect daarvan. Je bent effectiever omdat je in staat bent dingen anders te doen en andere dingen te doen. Vanuit het besef: “als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. De praktische handvatten en tips helpen daarbij.

Schrijf mij in voor de training Jezelf Leiden >

Of lees de reviews

De Wagenmenner located at Amazonelaan 28 , Purmerend, the Netherlands . Reviewed by 92 customers rated: 4.8 / 5