Metafoor De Wagenmenner

In diverse filosofische, spirituele, religieuze en mythologische verhalen komt de wagenmenner voor, waarbij twee beelden zijn af te leiden:

  1. De wagenmenner als metafoor voor het zelfbewustzijn, aanwezig in ieder persoon, die tot ontwikkeling komt,
  2. De wagenmenner als metafoor voor de begeleiders / voorbeelden op jouw eigen ontdekkingsreis naar zelfbewustzijn en persoonlijke groei.
  3. De wagenmenner als metafoor voor de coach tijdens jouw eigen ontdekkingsreis.

Ontwikkel de wagenmenner in je zelf, zodat de teugels in zelfbewuste hand komen. Wordt daarna de wagenmenner van jouw teams en organisatie. Persoonlijk leiderschap als voorwaarde voor waardevol en effectief leiderschap van anderen.

Laat je inspireren door talrijke voorbeelden van bezielde wagenmenners, zoals opgetekend in belangrijke spirituele, religieuze, filosofische en historische werken.

Herken de wagenmenners die je in het dagelijks leven tegenkomt en die jou door een voorbeeld of een uitdaging helpen je meer bewust te worden van je zelf. Herken ook jouw inspirerende betekenis voor anderen.

Laat je begeleiden op deze ontdekkingsreis in persoonlijke groei door unieke, nieuwe ervaringen, perspectieven en reflecties op het dagelijkse verbeelden, denken en handelen. Door de wagenmenner als inspirator, coach, adviseur en trainer. Of als choreograaf en / of regisseur van waardevolle belenissen en ervaringen voor jou.

De Wagenmenner located at Amazonelaan 28 , Purmerend, the Netherlands . Reviewed by 92 customers rated: 4.8 / 5