Onze missie

Mensen maken het verschil

Organisaties zijn ondenkbaar zonder strategie, structuren en systemen. Maar mensen maken het verschil! Mensen, die veel meer kunnen dan ze denken. Zij “bezielen” de visie en missie van de onderneming! Zij maken het verschil door hun gedrag. Door leidend en ondernemend te zijn.

Groter inzicht in de onbewuste aspecten van gedrag is de sleutel tot een enorm potentieel. En is binnen handbereik als gekozen wordt voor verkenning. Het biedt inzicht, die mensen uitnodigt om verantwoordelijkheid te nemen. En het verschil te maken, voor zichzelf en voor anderen. Om leidend te zijn! Een opgave voor iedereen, onafhankelijk van positie en functie.

Door onbenut potentieel te ontsluiten en te verbinden aan de strategie van je onderneming ontstaat hernieuwde creatie-, innovatie-, daad- en realisatiekracht. Deze doorbraak in effectiever en zinvoller (bezig) zijn leidt tot een beter gezamenlijk resultaat. Ongekende prestaties op korte termijn en vitaliteit van de organisaties op lange termijn.

Elf ondernemers in De Ont-moeting 24-10-11Onverdeelde aandacht voor duurzame, strategische gedragsontwikkeling levert “gebundelde kracht” in de organisatie. Kernwoord daarbij is verbinding. Van:
• zakelijkheid en zingeving,
• strategie en gedrag,
• individuele, team en organisatie ontwikkeling,
• (persoonlijk) leiderschap en organisatiecultuur,
• zijn, denken en doen!

Ontwikkeling door ervaring: “spelend naar een ingespeeld team”

De Wagenmenner werkt met je aan ontwikkeling van je team door bijzondere belevenissen. Onze programma’s faciliteren groei van jezelf, je team en je onderneming, in alle opzichten van het woord!

De Wagenmenner is een katalysator voor positief-constructieve ontwikkeling, regisseur van belevenissen, facilitator van bijzondere workshops en storyteller van betekenisvolle verhalen. Wij hebben een holistische manier van kijken en bieden een verrassend breed spectrum aan perspectieven. Onze aanpak focust op de meerwaarde van beleven, ervaren en reflecteren, in combinatie met het nut van rationele, analytische modellen en technieken. Creatief gebruik van diverse werk- en spelvormen, video/muziek fragmenten, oefeningen en instrumenten zijn kenmerkend. Wij zijn verrassend plezierig, respectvol en confronterend; met brengen veel humor en plezier in de samenwerking. En geloven in ontwikkelend werken en werkend ontwikkelen.

reynold chandansingh contact

We werken met waardevolle partners

De wagenmenner werkt, vanuit een gevoelde verbinding, nauw samen met een aantal partners om de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties maximaal te ondersteunen.

Partners 2014

De Wagenmenner located at Amazonelaan 28 , Purmerend, the Netherlands . Reviewed by 92 customers rated: 4.8 / 5