Samen Leiden

Gezamenlijke belevenissen om effectiever, succes- en zinvoller bezig te zijn

Samen werken aan je ontwikkeling is leuk en waardevol. Behalve van de wagenmenner leer je hier met en van elkaar. En mogelijk hou je nog een aantal waardevolle contacten aan over.

Beschikbare programma’s

De Ont-moeting, De MasterMind, Het Leiderschaps Weekend

De Ont-moeting

Ontdekking van je betekenis met bijzondere mensen

Tijdens de Ont-moeting doe je, in interactie met andere bijzondere mensen , waardevolle inzichten op over je zelf. Je ontdekt welke eerste indruk je wekt, wat je zichtbare krachten en talenten zijn en welke tweede indruk je achterlaat. Je krijgt verrassende perspectieven en “food for thought” in een omgeving van vertrouwen en respect. Bereid je voor op een mooie, grappige, bijzondere en soms confronterende ont-moeting met bijzondere mensen, uit diverse ondernemingen.

Tijdens de Ont-moeting komen 10-12 bijzondere, doch voor elkaar onbekende, mensen bij elkaar. Dat gebeurt op een mooie, inspirerende locatie. Het is een sessie van 3 uren, verrassend ingevuld met onverwachte werkvormen, bijzondere belevenissen, inspirerende verhalen en veelzeggende films. Desgewenst, kan je daarna deelnemen aan het informeel diner. Kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

De MasterMind

Ongekende mogelijkheden voor je persoonlijke effectiviteit

De MasterMind stelt je in staat doorbraken te maken in effectiever, succesrijker en zinvoller bezig zijn. Je krijgt onconventionele en creatieve mogelijkheden aangereikt om je eigen vraagstukken op te lossen. Inclusief moed, energie en inspiratie om daadwerkelijk daarmee aan de slag te gaan.

Doorbraken ontstaan door andere perspectieven, prikkelende vragen en bespiegelende opmerkingen van je “buddy’s”. En door de inspirerende, onverwachte, uitdagende en respectvolle werkvormen. In een omgeving, waarin vermogen, vertrouwen en verbinding centraal staan.

Je krijgt toegang tot ongekende mogelijkheden om je persoonlijke effectiviteit te vergroten:

  • Creatieve, onconventionele, werkbare en praktische handvatten voor je persoonlijke vraagstukken
  • Moed, energie en inspiratie om andere dingen te doen en dingen anders te doen
  • Onverwachte werkvormen, bijzondere belevenissen, inspirerende verhalen en veelzeggende films

In de MasterMind helpen 6-8 bijzondere mensen elkaar tijdens regelmatige bijeenkomsten met de eigen vraagstukken, van professioneel, persoonlijk of ander aard. Op een mooie, inspirerende locatie gaan de deelnemers in 4 sessies, elke 2 maanden, gedurende 3 uren met elkaar aan de slag. Eventueel afgesloten met een gezamenlijk informeel diner.

In de sessies is er ruim de tijd voor de “Hotseat.” Je wordt uitgenodigd hierop plaats te nemen met je eigen ontwikkelvraag. Verder worden de sessies verrassend ingevuld met onverwachte werkvormen, bijzondere belevenissen, inspirerende verhalen en veelzeggende films. Alles om je in staat te stellen doorbraken te maken in effectiever, succesrijker en zinvoller bezig zijn.

Leiderschaps Weekend

Van zelfleidend naar meer succes, zin en plezier

Lijd je of leid je? Onderga je het werk? Word je meestal geleefd? Ben je volger? Word je vooral geleid? Ken je frustratie en stress over wat je (alweer) wordt aangedaan? “Lijd” je in je werk en leven? Eerlijk, maar met tegenzin antwoorden velen ja op minstens één van deze vragen.

Vaak wil men het anders! Meer plezier in leven en werk. Zinvoller bezig zijn. Een gezondere work-life-balance. Grotere invloed. Meer leidend zijn. Velen willen hun leven meer leiden, maar weten vaak niet hoe.

Mogelijkheden om meer zelfleidend te zijn

Het leiderschap weekend reikt je mogelijkheden aan om meer zelf leidend te zijn in je werk en je leven. Je krijgt inzichten en handvatten aangereikt om je zelf te leiden naar meer succes, zin en plezier. En daardoor meer leidend te zijn voor anderen.

Zelfleidend zijn helpt je een leven te creëren met:
• Meer plezier in je werk
• Zinvoller bezig zijn in je leven
• Gezondere work-life-balance
• Grotere invloed op je omgeving
• Gelukkiger en gezonder zijn

Zelfleidend zijn is niet te leren, noch zijn daar kant en klare modellen en recepten voor beschikbaar. Het is wel te ontdekken! En dat is wat we samen doen in het Leiderschap Weekend.

persoonlijke effectiviteit contact

De Wagenmenner located at Amazonelaan 28 , Purmerend, the Netherlands . Reviewed by 92 customers rated: 4.8 / 5