De MasterMind

Ongekende mogelijkheden voor je persoonlijke effectiviteit

De MasterMind stelt je in staat doorbraken te maken in effectiever, succesrijker en zinvoller bezig zijn. Je krijgt onconventionele en creatieve mogelijkheden aangereikt om je eigen vraagstukken op te lossen. Inclusief moed, energie en inspiratie om daadwerkelijk daarmee aan de slag te gaan.

Doorbraken ontstaan door andere perspectieven, prikkelende vragen en bespiegelende opmerkingen van je “buddy’s”. En door de inspirerende, onverwachte, uitdagende en respectvolle werkvormen. In een omgeving, waarin vermogen, vertrouwen en verbinding centraal staan.

In de MasterMind helpen 6-8 bijzondere mensen elkaar tijdens regelmatige bijeenkomsten met de eigen vraagstukken, van professioneel, persoonlijk of ander aard. Op een mooie, inspirerende locatie gaan de deelnemers in 4 sessies, elke 2 maanden, gedurende 3 uren met elkaar aan de slag. Eventueel afgesloten met een gezamenlijk informeel diner.

In de sessies is er ruim de tijd voor de “Hotseat.” Je wordt uitgenodigd hierop plaats te nemen met je eigen ontwikkelvraag. Verder worden de sessies verrassend ingevuld met onverwachte werkvormen, bijzondere belevenissen, inspirerende verhalen en veelzeggende films. Alles om je in staat te stellen doorbraken te maken in effectiever, succesrijker en zinvoller bezig zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De Wagenmenner located at Amazonelaan 28 , Purmerend, the Netherlands . Reviewed by 92 customers rated: 4.8 / 5