De TeamBoost

Benut ongekende mogelijkheden en verdubbel teameffectiviteit

In de TeamBoost ontdekt je team ongekende mogelijkheden die in het collectief en het individu besloten zitten. Door middel van analytische tools worden onderliggende teampatronen en het effect daarvan op de effectiviteit van je team blootgelegd. Je team krijgt de mogelijkheden om dat te ervaren en voelen. Daarnaast worden onconventionele en creatieve mogelijkheden ontdekt door andere perspectieven, prikkelende vragen en bespiegelende opmerkingen.

In een omgeving, waarin gezamenlijk vermogen, vertrouwen en verbinding centraal staan. Gefaciliteerd door de inspirerende, onverwachte, uitdagende en respectvolle werkvormen. Het geeft moed, energie en inspiratie om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

De TeamBoost High Performing Team High Velocity TeamDe TeamBoost was een zeer leerrijke ervaring die lang zal blijven nazinderen. Het resultaat is een nog sterker team, met vernieuwde energie en een nog hoger ownership-gehalte. We hebben onze 2-daagse Teambuilding ervaren als superaangenaam, met een leuke en collegiale sfeer, humor, eerlijkheid en openheid op elk moment. Er was een goed evenwicht tussen teamgroei en individuele groei. Het heeft ons een beter beeld gegeven van ons als team en van elk individu in het team. We hebben geleerd om nog beter samen te werken, ook afdelingoverschrijdend. We hebben meer begrip voor elkaars beperkingen en moeilijkheden én we hebben meer vertrouwen in elkaar en in onszelf. Gelukkig kwamen we ook tot de ontdekking dat we al een goed team waren, maar dat we een nog beter team kunnen zijn. De TeamBoost is een echte aanrader! – Rilla Lysens, HR Supervisor, namens het MT/OT van Frisk International, België

Lees ook:
De Teamboost: Casebeschrijvingen
Ineffectieve teams: Vijf oorzaken en zeven tips om je team effectief te leiden
Meer artikelen met tips om effectiever je team te leiden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De Wagenmenner located at Amazonelaan 28 , Purmerend, the Netherlands . Reviewed by 92 customers rated: 4.8 / 5